Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ...

Όπως κάθε νέα μητέρα κι εκείνος ήθελε να χάσει το περιττό βάρος λόγω της γέννας αλλά προχώρησε ακόμα παραπέρα στο να θέλει να έχει και κοιλιακούς.

Ο Thomas Beatie, ο πρώτος έγκυος άντρας στον κόσμο –εμφανίστηκε γραμμωμένος μόλις 12 μήνες μετά τον τοκετό του τρίτου του παιδιού.

Ο κ. Beatie, ο οποίος τώρα ζει στην Αριζόνα με τη γυναίκα του Nancy και τα τρία τους παιδιά προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο όταν έγινε ο πρώτος άντρας έπειτα από νόμιμη αλλαγή φύλου που έμεινε έγκυος.

Τώρα ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν και ο 37χρονος φαίνεται να άρχισε να παίρνει τεστοστερόνη και πάλι στη προσπάθειά του να αναπτύξει τη μυϊκή διάπλαση του.
 Παρά τις τρεις εγκυμοσύνες του ο κ. Beatie επέδειξε ένα επίπεδο στομάχι και δυναμικούς κοιλιακούς παρόλο που είναι δύσκολο να κρύψει και τις ουλές από τις εγκυμοσύνες.

Το ζευγάρι μετακόμισε στην Αριζόνα από το σπίτι τους σε Bend, Oregon, επειδή το σπίτι τους κατασχεθεί πέρυσι.
Η επιτυχημένη του επιχείρησή εκτύπωσης T-shirt "Define Normal" κατέρρευσε λόγω της φήμης του. Όπως λέει ο ίδιος "Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τις συνήθεις παραγγελίες αλλά χάσαμε πολλούς πελάτες λόγω της προκατάληψης και στη συνέχεια η οικονομική κρίση μας αποτελείωσε."

Τον Μάρτιο ο κ. Beatie αποκάλυψε ότι είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης και έψαχνε απεγνωσμένα για δουλειά για να σταματήσει να υποστηρίζει την οικογένειά του από την κοινωνική πρόνοια και να μπορεί να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού του που έφτανε στα 5000$/μήνα.

Ο κ. Beatie γεννήθηκε γυναίκα,  Tracy Lagondino, στη Χαβάη το 1974 αλλά λέει ότι πάντα ένοιωθε ότι ήθελε να γίνει άντρας.

Στα είκοσι του άρχισε με ενέσεις τεστοστερόνης από τις οποίες απέκτησε τρίχωμα στο πρόσωπο, χαμηλότερη φωνή και άλλαξε τα γεννητικά του όργανα.

Το 2002 επεβλήθη σε μαστεκτομή και νομικά έγινε άντρας - αλλά επέλεξε να κρατήσει τον κόλπο του, την μήτρα και άλλα θηλυκά σεξουαλικά όργανα ώστε ως ζευγάρι να μπορούν να έχουν παιδιά μιας και η γυναίκα του είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή.

Στην εκπομπή της Oprah δήλωσε: "Ήθελα να κάνω παιδιά μια μέρα. Δεν ήξερα πώς. Ήταν απλά ένα όνειρο. "
Μετά από περισσότερα από οκτώ χρόνια, σταμάτησε τη λήψη τεστοστερόνης έτσι ώστε να μπορεί να μείνει έγκυος, αν και ορισμένα από τα αποτελέσματά της συμπεριλαμβανομένης της τριχοφυΐας είναι μόνιμες.

Το ζευγάρι αγόρασε το σπέρμα από ανώνυμο δότη και ο κύριος Beatie υποβλήθηκε σε τεχνητή γονιμοποίηση. Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του κ. Beatie με την εγκυμονούσα κοιλιά και τη γενειάδα έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά shows εξηγώντας πώς ο ίδιος και η Nancy θεωρούν τους εαυτούς τους μία κανονική ετεροφυλοφιλική οικογένεια.
Επίσης αποκάλυψε ότι το ζευγάρι μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή, επειδή η ανδρικές ορμόνες διεύρυναν την κλειτορίδα του τόσο πολύ που, όπως είπε στην Oprah: "μοιάζει με ένα πέος. Μπορώ να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου." Έκανε τα επόμενα δύο παιδιά του πολύ γρήγορα γιατί είχε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνο που μπορούσε να μη λαμβάνει τεστοστερόνη.

Το ζευγάρι έχει ακόμα μερικό απόθεμα σπέρματος σε μία τράπεζα σπέρματος και τον Μάρτιο δήλωσαν ότι ήλπιζαν να έχουν κι άλλο ένα παιδί αλλά στη πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε φαίνεται ότι ο κ. Beatie έχει ξεκινήσει τη λήψη τεστοστερόνης και πάλι και συνεπώς η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε.
ΠΗΓΗ: http://himaira.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

kai meta anarotiomaste gt paei kata diaolou o kosmos mas...

Δημοσίευση σχολίου

 

mama kai syzygos Copyright © 2009 Girlymagz is Designed by Bie Girl Vector by Ipietoon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...